Informacje o cukierni Pasierb z Łańcuta
Cukiernia Pasierb istnieje na rynku od 40 lat. Jesteśmy przedsiębiorstwem rodzinnym, założonym w 1973 roku w Łańcucie. Pierwszy zakład był zlokalizowany przy ul. Grunwaldzkiej. Wówczas firmę prowadził nasz Tata Czesław Pasierb. Obecna siedziba cukierni mieści się przy ul. Piłsudskiego 15. Autorskie wyroby cukierni są dostępne także w innych sklepach firmowych na terenie Łańcuta i woj. podkarpackiego.
Zajmujemy się produkcją wielu różnorodnych wyrobów cukierniczych. Mogą Państwo znaleźć w naszej ofercie nie tylko ciasta tradycyjne, ale również ciasta tortowe, drobne ciastka oraz tradycyjne lody rzemieślnicze. Wszystkie produkty przygotowujemy w oparciu o pieczołowicie wypracowaną recepturę. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy wyrób był wysokiej jakości.
Realizujemy zamówienia na wypieki codzienne oraz okolicznościowe, które będą doskonałym rozwiązaniem w przypadku chrzcin, komunii, wesel czy wielu innych okazji.
Na pierwszym miejscu stawiamy tradycję, której kontynuacja jest dla nas powodem do dumy. Cieszymy się, że naszym Klientom możemy proponować rozwiązania oparte o przepisy przekazywane z pokolenia na pokolenie. Wierzymy, że nasze doświadczenie i nastawienie na najwyższej jakości produkty, będą dla Państwa gwarancją zadowolenia. Jesteśmy laureatem konkursu Dobre, bo Podkarpackie, w którym uznanie jury zdobyły nasze paluszki francuskie.