Cukiernia "Pasierb" tel. 17 225 35 83                      Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!                      Cukiernia "Pasierb" tel. 17 225 35 83                       Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!                     Cukiernia "Pasierb" tel. 17 225 35 83                      Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!                     Cukiernia "Pasierb" tel. 17 225 35 83                       Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!                     Cukiernia "Pasierb" tel. 17 225 35 83 

Informacje o cukierni Pasierb z Łańcuta

Cukiernia  Pasierb istnieje na rynku od 40 lat.  Jesteśmy przedsiębiorstwem rodzinnym, założonym w 1973 roku w Łańcucie. Pierwszy zakład był zlokalizowany przy ul. Grunwaldzkiej. Wówczas firmę prowadził nasz Tata Czesław Pasierb. Obecna siedziba cukierni mieści się przy ul. Piłsudskiego 15. Autorskie wyroby cukierni są dostępne także w innych sklepach firmowych na terenie Łańcuta i woj. podkarpackiego.

Zajmujemy się produkcją wielu różnorodnych wyrobów cukierniczych. Mogą Państwo znaleźć w naszej ofercie nie tylko ciasta tradycyjne, ale również ciasta tortowe, drobne ciastka oraz tradycyjne lody rzemieślnicze. Wszystkie produkty przygotowujemy w oparciu o pieczołowicie wypracowaną recepturę. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy wyrób był wysokiej jakości.

ciasto czekoladowe na talerzyku

Realizujemy zamówienia na wypieki codzienne oraz okolicznościowe, które będą doskonałym rozwiązaniem w przypadku chrzcin, komunii, wesel czy wielu innych okazji.

Na pierwszym miejscu stawiamy tradycję, której kontynuacja jest dla nas powodem do dumy. Cieszymy się, że naszym Klientom możemy proponować rozwiązania oparte o przepisy przekazywane z pokolenia na pokolenie. Wierzymy, że nasze doświadczenie i nastawienie na najwyższej jakości produkty, będą dla Państwa gwarancją zadowolenia. Jesteśmy laureatem konkursu Dobre, bo Podkarpackie, w którym uznanie jury zdobyły nasze paluszki francuskie.

ciasteczka czekoladowe

robienie ciasta czekoladowego

babeczka z zdobieniem z bezy