O cukiernii

Produkujemy szeroką gamę wyrobów cukierniczych już od 40 lat. Każdy z nich m pieczołowicie wypracowaną recepturę.

ciastka z kremem

Cukiernia Pasierb to przedsiębiorstwo z wieloletnią tradycją. Od 40 lat zajmujemy się produkcją szerokiej gamy wyrobów cukierniczych. Każdy z nich posiada pieczołowicie wypracowaną recepturę.

Jesteśmy firmą rodzinną, działającą w Łańcucie od 1973 roku. Działalność rozpoczął wtedy zakład przy ul. Grunwaldzkiej prowadzony przez naszego Tatę Czesława Pasierba. Obecnie produkcja odbywa się przy ul. Piłsudskiego 15, a nasze produkty oferujemy również Klientom w sklepach firmowych w Łańcucie (przy ul. 3-go Maja i Kościuszki) oraz w sklepach współpracujących z nami na terenie województwa podkarpackiego.

Proponujemy szeroki wybór ciast tradycyjnych, tortowych, drobnych ciastek oraz tradycyjnych lodów rzemieślniczych. Oferujemy Państwu codzienne wypieki, a na specjalnie zamówienie Klientów realizujemy także większe zlecenia okolicznościowe, czyli ciasta na wesela, chrzciny, komunie lub inne okazje.

Jesteśmy dumni, że możemy kontynuować rodzinną tradycję i bazować na sprawdzonych recepturach, przekazywanych z pokolenia na pokolenie. W trosce o wysoką jakość wyrobów, wykorzystujemy surowce pochodzące wyłącznie od sprawdzonych producentów, a dzięki wieloletniemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej nietypowym zamówieniom.

Potwierdzeniem najwyższej jakości wyrobów jest tytuł laureata Konkursu Dobre, Bo Podkarpackie przyznany naszym Paluszkom Francuskim.

Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółową ofertą Cukierni Pasierb.